Κέικ Κέικ

Bueno Layered Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 325 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 360 gr υλικά cake
Νερό 280 gr υλικά cake
Μαργαρίνη Princess 500 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 1.000 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Fine Cream Fresh Dairy 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Que Bueno (πάστα) 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Chocolatier Delicecover Choco extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό και στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Σερβίρετε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια της επιλογής σας γεμίζοντάς τα έως τα 2/3 του ύψους τους.

Φουρνίστε στους 160°C  για 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.

Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm.

Ολοκληρώστε τα layered cakes με την βουτυρόκρεμα.

Λιώστε σε μπεν μαρί το Chocolatier Delicecover Choco και επικαλύψτε όλο το πάνω μέρος του cake κάνοντάς το να τρέχει από όλες τις πλευρές.

Bueno Layered Cake

Προϊόντα

Dream Cream Cake

Μίγμα για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου cream cake.