Κέικ
Κουλουράκια λεμονιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama’s Cake 1.000 g
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 880 g
Μαργαρίνη Princess 620 g
Ηλιέλαιο 120 g
Νερό 120 g
Ξύσμα λεμονιού (ή άρωμα λεμονιού) 3-4 τμχ

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 15-20 g και μορφοποιήστε κατά βούληση.

    Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.

Κουλουράκια λεμονιού