Κέικ Κέικ

Red Velvet Layered Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Velvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 300 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Μαργαρίνη Princess 500 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 1.000 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Fine Cream Fresh Dairy 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 200 gr υλικά επικάλυψης
Ηλιέλαιο 40 gr υλικά επικάλυψης
Χρώμα κόκκινο λιποδιάλυτο 3 gr υλικά επικάλυψης
Πολύχρωμα m&m’s extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

Φουρνίστε στους 160°C για περίπου 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.

Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm .

Επικαλύψτε το layered cake με την βουτυρόκρεμα και καταψύξτε για λίγα λεπτά.

Διακοσμήστε με πολύχρωμα m&m’s.

Red Velvet Layered Cake

Προϊόντα

Red Velvet Cake

Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.