Παγωτό Παγωτό

Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι 1.000 gr Τύπου Ιταλικό Gelato
Γάλα (πλήρες) 2.100 gr
Κρέμα γάλακτος 100 gr
ή
Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι 1.000 gr Τύπου Classic Ice cream
Γάλα (πλήρες) 1.500 gr
Κρέμα γάλακτος 100 gr
Νερό 500 gr

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μπορεί και να παστεριωθεί.

Πληροφορίες Προϊόντος

Η χρήση συνταγής Ιταλικό Gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά. Η χρήση συνταγής Classic Ice cream χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του Ιταλικού Gelato δίνει μια πιο σφιχτή δομή.

Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι