Παγωτό Παγωτό

Φωλιά Armenovil

Απίθανος συνδυασμός! - Casa Gelato

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bianca GR 500 gr υλικά μπεζέ
Νερό (καυτό 70°C) 500 gr υλικά μπεζέ
Ζάχαρη 1.000 gr υλικά μπεζέ
Casa Gelato Crème d’amour 1.000 gr υλικά παγωτού
Γάλα (πλήρες) 2.100 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT 250 gr υλικά παγωτού
Ζαχαρούχο Γάλα 50 gr υλικά παγωτού
Καβουρδισμένο αμύγδαλο (ψιλά τριμμένο) 650 gr extra υλικά

Εκτέλεση

Για τους μπεζέδες τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέστε την Bianca GR και τη μισή ποσότητα της ζάχαρης (500 gr) και χτυπήστε με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να διογκωθεί και να σταθεροποιηθεί η μάζα. Προσθέστε προσεκτικά την υπόλοιπη ζάχαρη και φροντίστε να ενσωματωθεί με ήπιο τρόπο στην υπόλοιπη μάζα, ανακατεύοντας με μία σπάτουλα.

Δημιουργήστε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και κορνέ, σχήματα «φωλιάς» και φουρνίστε σε φούρνο ±110°C για 1-2 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος των προϊόντων) έτσι ώστε να στεγνώσουν καλά χωρίς να πάρουν χρώμα.

Αναμείξτε τα υλικά για το παγωτό, αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Ανακατέψτε το παγωτό με το καβουρδισμένο αμύγδαλο και τριμμένους μπεζέδες.
Στη συνέχεια τοποθετήστε το παγωτό μέσα στις φωλιές από μπεζέ και διακοσμήστε με καραμελωμένα αμύγδαλα.

Φωλιά Armenovil