Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Soft Chocolate Cookies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Barfit 800 gr υλικά cookies
Αλεύρι μαλακό 200 gr υλικά cookies
Βούτυρο 99% 300 gr υλικά cookies
Αυγό 100 gr υλικά cookies
Regal 10 gr υλικά cookies
Μαύρη ζάχαρη 100 gr υλικά cookies
Σοκολάτα Cover S (λιωμένη) 240 gr υλικά cookies
Chocolate Drops 250 gr υλικά cookies

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.

Προσθέστε τη μαύρη ζάχαρη και χτυπήστε ελαφρώς για ακόμα 1 λεπτό.

Προσθέστε το αυγό σταδιακά και χτυπήστε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί.

Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια των 80 gr και τοποθετήστε σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Φουρνίστε στους 200°C για 10-12 λεπτά.

Αφού κρυώσουν, μπορούν και να συσκευαστούν για λίγες ημέρες.

Soft Chocolate Cookies

Προϊόντα

Barfit

Μίγμα για φουρνιστή μπάρα δημητριακών, μπισκότων με δημητριακά και για ποικιλία εφαρμογών ζαχαροπλαστικής.