Συνταγές
Ψωμί & αρτοσκευάσματα ολικής άλεσης 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Dinkel Vollkorn Extra 1.000 g
Μαγιά ±25g
Αλάτι 2 g
Νερό 630 g

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη γρήγορη, μέχρι να σχηματιστεί ελαστική ζύμη.

    Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.

    Τεμαχίστε τη ζύμη κατά βούληση. Ενδεικτικά τεμαχίστε σε τεμάχια των 400 γρ.

    Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.

    Πλάστε και τοποθετήστε στη στόφα για 35-40 λεπτά.

    Φουρνίστε στους 210°C για 35 λεπτά.

Ψωμί & αρτο/ματα ολικής άλεσης