
Ψωμί Dinkel
Ψωμί Dinkel
Ολικής άλεσης με νιφάδες Dinkel και ηλιόσπορους
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Dinkel Vollkorn Pur | 400 g |
Dinkel Vollkorn Extra | 600 g |
Μαγιά | 20 g |
Νερό | 720 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 5-6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 25-30 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη κατά βούληση. Ενδεικτικά τεμαχίστε σε τεμάχια των 575 γρ.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.
Πλάστε, διακοσμήστε με σουσάμι και τοποθετήστε στη στόφα για 35-40 λεπτά.
Φουρνίστε στους 210-220°C για 45-50 λεπτά.
