
Foccacia κολοκύθας
Foccacia κολοκύθας
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zucca party | 1.000 g |
Μαγιά | 20 g |
Νερό | 600 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου, κρατώντας το 40% του νερού της συνταγής.
Ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 7-8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προσθέστε σταδιακά το υπόλοιπο νερό.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 60-80 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη.
Τοποθετήστε 750 g σε ταψάκι διαστάσεων 30x40 cm.
Διακοσμήστε κατά βούληση ενδεικτικά: ντοματίνια δεντρολίβανο, χονδρό αλάτι.
Στοφάρετε για περίπου 30 λεπτά με 37°C, 75% υγρασία.
Πατήστε ελαφρά τη ζύμη με λαδωμένα δάχτυλα.
Φουρνίστε στους 210°C για 35-40 λεπτά.

Προϊόντα
Zucca Party
Πλήρες μίγμα για αρτοσκευάσματα με αλεύρι κολοκύθας.