
Κρουασίνια κολοκύθας
Κρουασίνια κολοκύθας
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zucca party | 1.000 g |
Νερό | 470 g |
Ελαιόλαδο | 30 g |
Μαγιά | 25 g |
Μαργαρίνη κρουασάν για τα διπλώματα | 400 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7-8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκούραστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τοποθετήστε τη μαργαρίνη κρουασάν και κάντε 3 μονά διπλώματα.
Ενδιάμεσο πάχος 6 mm.
Μετά το τρίτο δίπλωμα ανοίξτε τη ζύμη στα 3mm.
- Τοποθετήστε τη γέμιση στο μισό φύλλο και διπλώστε τη ζύμη. Κόψτε τη γεμιστή ζύμη σε λωρίδες και στρίψτε και τοποθετήστε τα κρουασίνια σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
- Βρέξτε ελαφρός τη μια πλευρά με λίγο νερό και ρίξτε regato ή κεφαλοτύρι.
Στρίψτε τη ζύμη και τοποθετήστε τα κρουασίνια σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Στοφάρετε για 30 λεπτά (30°C – 75% υγρασία).
Φουρνίστε με λίγο ατμό στους 210°C για 18-20 λεπτά.
