Συνταγές
Μπατζίνα κολοκύθας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Zucca party 1.000 g
Ελαιόλαδο 310 g
Γάλα 710 g
Μαγιά 40 g
Φέτα 700 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός της φέτας, στον κάδο του μίξερ και ζυμώστε με το φτερό για 5-6 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Στο τέλος προσθέστε και τη φέτα (τριμμένη) και αναμίξτε για άλλο 1 λεπτό.

Τοποθετήστε τη ζύμη στο επιθυμητό ταψάκι (καλά λαδωμένο) και βάλτε το στη στόφα για 30 λεπτά στους 35-37°C με 70% υγρασία.

Φουρνίστε στους 180°C για 40 λεπτά.

Μπατσίνα κολοκύθας

Προϊόντα

Zucca Party

Πλήρες μίγμα για αρτοσκευάσματα με αλεύρι κολοκύθας.