
Μπατζίνα κολοκύθας
Μπατζίνα κολοκύθας
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zucca party | 1.000 g |
Ελαιόλαδο | 310 g |
Γάλα | 710 g |
Μαγιά | 40 g |
Φέτα | 700 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός της φέτας, στον κάδο του μίξερ και ζυμώστε με το φτερό για 5-6 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Στο τέλος προσθέστε και τη φέτα (τριμμένη) και αναμίξτε για άλλο 1 λεπτό.
Τοποθετήστε τη ζύμη στο επιθυμητό ταψάκι (καλά λαδωμένο) και βάλτε το στη στόφα για 30 λεπτά στους 35-37°C με 70% υγρασία.
Φουρνίστε στους 180°C για 40 λεπτά.

Προϊόντα
Zucca Party
Πλήρες μίγμα για αρτοσκευάσματα με αλεύρι κολοκύθας.