
Mousse Σοκολάτα
Mousse Σοκολάτα
Εξαιρετική γεύση, πλούσια σε σοκολάτα! - Mousse Du Chef
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Περιγραφή |
---|---|---|
Mousse Du Chef | 1.000 gr | Συνταγή Α' |
Γάλα πλήρες | 1.800 gr | |
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) | 400 gr | |
Mousse Du Chef | 1.000 gr | Συνταγή Β' |
Γάλα πλήρες | 1.600 gr | |
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) | 200 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το γάλα στον κάδο του μίξερ, προσθέστε το Mousse Du Chef και χτυπήστε με το «σύρμα» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά (ανάλογα με το μίξερ) στη δυνατή ταχύτητα.
Προσθέστε στο τέλος της ανάμιξης σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα φροντίζοντας να αναμιχθεί καλά.
Η αφράτη κρέμα είναι έτοιμη για χρήση σε εφαρμογές πατισερί.
