
Mini Caffe la Paz
Mini Caffe la Paz
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 500 g | για τη βάση |
Ηλιέλαιο | 162 g | για τη βάση |
Νερό | 212 g | για τη βάση |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 200 g | για την κρέμα |
Pasta Caffe la Paz | 70 g | για την κρέμα |
Γάλα σόγιας | 700 g | για την κρέμα |
Arabesque Dark 60% | 1000 g | επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 300 g | επικάλυψη |
Cacao Arabesque | κατά βούληση | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για τη βάση, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 4’. Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε στους 180°C για 10’-11’ με κλειστό ταμπέρ.
Για την κρέμα, αφρατεύετε τη Vegan Rosette. Χτυπάτε το γάλα και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ.
Τέλος, προσθέτετε την Pasta Caffe La Paz και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Αφού έχετε βάλει το κέικ και την κρέμα στην επιθυμητή φόρμα, παγώνετε και ξεφορμάρετε. Λιώνετε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και τα βουτάτε μέσα. Κοσκινίζετε το Cacao Arabesque.
