Χρήσιμα άρθρα

Προετοιμάστε το κατάστημά σας για το Halloween

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γιορτάζουν το Halloween στην Ελλάδα. Γι'αυτό και οι επαγγελματίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής φροντίζουν να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με ιδιαίτερες εφαρμογές, που ταιριάζουν στην ημέρα. Προϊόντα με κολοκύθες, νυχτερίδες, μάγισσες, φαντάσματα, αράχνες και πολλά άλλα, που περιμένουν να μεταμορφώσουν σε ένα τρομακτικό και εντυπωσιακό σκηνικό που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Η ιστορία του Halloween

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).

Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις ελληνικές απόκριες, ωστόσο διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές, καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim. Για τους Κέλτες η μέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Στη σημερινή της μορφή η γιορτή δεν ασχολείται πια με τα φαντάσματα και τα κακά πνεύματα, αλλά περισσότερο με διασκέδαση, γιορταστικές μεταμφιέσεις και γλυκίσματα.

Οι προτάσεις της Sefco Zeelandia

Ξεκλειδώστε τη φαντασία σας με το νέο μας προϊόν Zucca Party και κλέψτε τις εντυπώσεις στο κατάστημά σας. Πρόκειται για το νέο πλήρες μίγμα για αρτοσκευάσματα με αλεύρι κολοκύθας. Μια νέα εμπειρία με μοναδική γεύση και άρωμα κολοκύθας, γλυκές νότες και ιδιαίτερη εμφάνιση με ελαφρώς πορτοκαλί χρώμα. Ιδανικό για ποικιλία αλμυρών και γλυκών σνακ, καθώς και για ψωμί κολοκύθας, cake, muffin, cookies και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο για να φτιάξετε εντυπωσιακό ψωμί σε σχήμα κολοκύθας εδώ.

Untitled design (74).png

 

Προετοιμάστε το κατάστημά σας για το Halloween