<strong>Luker Chocolate.</strong> <strong>Luker Chocolate.</strong>

Luker Chocolate.

Σοκολάτα με ιστορία.

Η εταιρεία Luker είναι μια οικογενειακή, Κολομβιανή εταιρεία που έχει αναπτύξει βαθιά γνώση και αγάπη για ό,τι αφορά τη σοκολάτα. Από το 1906 δεσμεύεται να προσφέρει κακάο κορυφαίας ποιότητας και γεύσης, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την ευημερία των εργαζομένων της και των κοινοτήτων που επηρεάζει.

.

Cacao Fino de Aroma

Η Luker, ως παραγωγός σοκολάτας υψηλής ποιότητας, επιλέγει αποκλειστικά το Cacao Fino de Aroma, ένα συγκεκριμένο είδος κακάο ταξινομημένο από τον Διεθνή Οργανισμό Κακάο (ICCO) για τη φρουτώδη γεύση του με νότες βύνης. 

Μόνο το 8% του κακάο που παράγεται παγκοσμίως είναι Cacao Fino de Aroma, από το οποίο το 76% παράγεται στην Κολομβία, το Περού, τον Ισημερινό και τη Βενεζουέλα. 

Στη Luker διασφαλίζουν ανώτερη γεύση με τη χρήση του Cacao Fino de Aroma και το 100% φυσικό βούτυρο κακάο και εγγυώνται βιωσιμότητα, διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα στις διαδικασίες τους, από τον πρώτο καρπό μέχρι το τελικό προϊόν.

.

Προϊόντα.

Βιωσιμότητα.

The Chocolate Dream

Στη Luker πιστεύουν ότι η σοκολάτα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος καθώς και σε δίκαιες σχέσεις όπου όλοι είναι νικητές. Μέσω στρατηγικών κοινής αξίας, μπορούν να μεταμορφώσουν τις περιοχές όπου καλλιεργείται το κακάο, ενισχύοντας παράλληλα το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Μέσω του σχεδίου τους, "The Chocolate Dream", επιτυγχάνουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες μέσω της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας, της τέχνης και του πολιτισμού, της αγροτικής ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας στην ύπαιθρο. Το Chocolate Dream είναι ενεργό σε 6 περιοχές της Κολομβίας: Urabá, Caldas, Huila, Casanare, Tumaco και Bolivar.

Βιωσιμότητα

Η Luker είναι πιστοποιημένη εταιρεία B Corp και ανήκει σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών που τηρούν υψηλές περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διαφανείς πρακτικές. Η εταιρεία έχει αναπτύξει σχέσεις με πάνω από 70 αγροτικούς συνδέσμους φροντίζοντας οι απολαβές τους να ξεπερνούν τη μέση τιμή της αγοράς για το κορυφαίας ποιότητας Cacao Fino de Aroma. Απασχολεί επίσης πάνω από 600 άτομα στις φάρμες της, προσφέροντας σταθερό εισόδημα και παροχές υγείας και κοινωνικής ασφάλισης για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. 

Δεσμευόμενη για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη των κοινοτήτων καλλιέργειας κακάο, η Luker είναι μέλος του World Cocoa Foundation (WCF). Διαθέτει επίσης, διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας, όπως FSSC 22000, HACCP, ISO 9001, Kosher και BASC.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Ρωτήστε μας.