Κέικ Κέικ

Dream Cream Bounty

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Dream Cream Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 325 g Για το κέικ
Λάδι 360 g Για το κέικ
Νερό 280 g Για το κέικ
Ινδοκάρυδο 250 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα καρύδα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα καρύδα
Casa Cream 35% 300 g Για την κρέμα καρύδα
Pasta Cocco Piu 100 g Για την κρέμα καρύδα
Νερό 500 g Για την κρέμα σοκολάτας
Minuta Choco 200 g Για την κρέμα σοκολάτας
Casa Cream 35% 300 g Για την κρέμα σοκολάτας
Arabesque White 30% 1.000 g Για την τραγανή επικάλυψη
Ηλιέλαιο 200 g Για την τραγανή επικάλυψη
Καραμελωμένο ινδοκάρυδο 300 g Για την τραγανή επικάλυψη

Εκτέλεση

Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Ρίξτε τη ζύμη σε δύο ταψιά 30x40 cm. Φουρνίστε στους 160°C για 25-30 λεπτά. Σιροπιάστε.

Για την κρέμα καρύδα 
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα. Τέλος, προσθέστε την Pasta Cocco Piu.

Για την κρέμα σοκολάτα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Choco και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε.

Dream Cream Bounty