Κέικ Κέικ

Βασιλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 1.000 g
Αυγά 350 g
Λάδι 300 g
Νερό 265 g
Fruitful Blueberry 200 g
Φιστίκια Αιγίνης τρίμα 100 g
Chocolatier Avorio Cream 1.000 g για την επικάλυψη
Scaldis White 300 g για την επικάλυψη
Bianca GR 500 g για τη διακόσμηση
Νερό καυτό 500 g για τη διακόσμηση
Ζάχαρη κρυσταλλική 500 g για τη διακόσμηση
Ζάχαρη άχνη 500 g για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το Fruitful Blueberry και το φιστίκι Αιγίνης στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Προσθέστε το Fruitful Blueberry και το φιστίκι και ανακατέψτε με μαρίζ.

Σερβίρετε σε φόρμες ψησίματος και ψήστε σε προ θερμασμένο στους 160°C  για 45-50 λεπτά.

Για τη διακόσμηση

Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ τη Bianca GR, το καυτό νερό και την κρυσταλλική ζάχαρη και χτυπήστε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να διογκωθεί.

Κατεβάστε από τον κάδο, προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε με μια μαρίζ.

Ψήστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 100 °C για 60-90 λεπτά.

Βασιλόπιτα

Προϊόντα

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.