Κέικ
Cake pops

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake ψημένο 500 g
Chocolatier Avorio Cream 500 g
Ρούμι 40 g
Red Forest Fruit Cake 1.000 g για το cake
Αυγά 350 g για το cake
Λάδι 300 g για το cake
Νερό 265 g για το cake
Scaldis White 1.000 g για την επικάλυψη
Λάδι 200 g για την επικάλυψη

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στην μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.

    Σερβίρετε σε φόρμες ψησίματος και ψήστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 165°C  για 35-40 λεπτά.

    Μόλις παγώσει το κέικ τρίψτε το και προσθέστε το στον κάδο του μίξερ μαζί με το Chocolatier Avorio Cream και το ρούμι και αναμίξτε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

    Πλάστε και τοποθετήστε να παγώσουν. Βουτήξτε στη Scaldis White.

    Διακοσμήστε με τρίμα από Red Forest Fruit Cake.

Cake pops

Products in this recipe

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.