Κέικ
Χριστουγεννιάτικο κεράκι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 1.000 g για το κέικ
Αυγά 340 g για το κέικ
Λάδι 300 g για το κέικ
Νερό 275 για το κέικ
Dip White 1.000 g για τη βουτυρόκρεμα
Μαργαρίνη Princess 500 g για τη βουτυρόκρεμα
Bianca GR για τη μαρέγκα
Dip White extra υλικά

Εκτέλεση

Για το κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 3 λεπτά στη μεσαία.

Στρώστε το κέικ σε μια λαμαρίνα 60×40cm και ψήστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 155°C για περίπου 20-25 λεπτά.

Όταν κρυώσει το κέικ κόψτε σε χοντρές φέτες και κόψτε με ένα στρογγυλό κουπατ για να πάρετε το σχήμα της εικόνας.

Για τη βουτυρόκρεμα

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αφρατέψτε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι η κρέμα να γίνει αφράτη και στιβαρή.

Χριστουγεννιάτικο κεράκι

Προϊόντα

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.