Κέικ Κέικ

Κορμός

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 500 g για το κέικ
Αυγό 262 g για το κέικ
Λάδι 75 g για το κέικ
Νερό 75 g για το κέικ
Minuta Ivoire 1.000 g για την κρέμα
Νερό 2.500 g για την κρέμα
Roma Top (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Casa Cream UHT (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Fruitful Raspberry extra υλικά
Scaldis White για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

Για τη βάση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά.

Μοιράστε σε λαμαρίνα 60×40 και ψήστε στους 170 °C για 8 με 9 λεπτά.

Για την κρέμα

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Στήσιμο

Αφού κρυώσει το ρολό, στρώστε το Fruitful Raspberry, μια λεπτή στρώση αρφανεμένη Minute Ivoire και τυλίξτε.

Διακοσμήστε με Scaldis White.

Κορμός

Προϊόντα

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.