Κέικ
Κορμός

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 500 g
Αυγό 262 g
Λάδι 75 g
Νερό 75 g
Minuta Ivoire 1.000 g για την κρέμα
Νερό 2.500 g για την κρέμα
Roma Top (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Casa Cream UHT (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Variegone Melograno 500 g για το κουλί
Fruitful Raspberry 300 g για το κουλί
Νερό 100 g για το κουλί
Ζελατίνη 4 τμχ για το κουλί

Εκτέλεση

    Για τη βάση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά.

    Μοιράστε σε λαμαρίνα 60×40 και ψήστε στους 170 °C για 8 με 9 λεπτά.

    Για την κρέμα

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά.

    Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

    Για το κουλί

    Ζεστάνετε σε microwave το Variegone Melograno μαζί με το Fruitful Raspberry και το νερό. Μαλακώστε τη ζελατίνη σε κρύο νερό και ομογενοποιήστε στο ζεστό μίγμα φρούτων. Σερβίρετε σε ένα ταψάκι και τοποθετήστε στην κατάψυξη.

    Στήσιμο

    Αφού κρυώσει το ρολό, στρώστε ομοιόμορφα την αρφανεμένη Minute Ivoire. Στην αρχή του τυλίγματος τοποθετήστε ένα μακρόστενο κομμάτι από το κατεψυγμένο κουλί και τυλίξτε.

    Διακοσμήστε με Scaldis White.

Κορμός

Products in this recipe

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.