Κέικ
Τάρτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Forest Fruit Cake 500 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 500 g για την τάρτα
Αυγά 100 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 400 g για την τάρτα
Red Forest Fruit Cake 500 g για το ρολό
Αυγά 262 g για το ρολό
Νερό 75 g για το ρολό
Λάδι 75 g για το ρολό
Minuta Ivoire 1.000 g για την κρέμα
Νερό 2.500 g για την κρέμα
Roma Top (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Casa Cream UHT (για αφράτεμα) 500 g για την κρέμα
Fruitful Raspberry 400 g για το κουλί
Fruitful Strawberry 400 g για το κουλί
Νερό 100 g για το κουλί
Ζελατίνη 4 τμχ για το κουλί

Εκτέλεση

    Για την τάρτα

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθεί.

    Ανοίξτε το ζυμαράκι σε ταρτιέρα 0,5cm και ψήστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 18 λεπτά.

    Για το ρολό

    Τοποθετήστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά.

    Μοιράστε σε 3 λαμαρίνες 60×40 και ψήστε στους 170 °C για 8-9 λεπτά.

    Το φύλλο ρολό πρέπει να είναι πολύ λεπτό.

    Για την κρέμα

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά.

    Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

    Για το κουλί

    Ζεστάνετε τα φρούτα μαζί με το νερό στο microwave, προσθέστε την μαλακωμένη ζελατίνη και ομογενοποιήστε. (Σερβίρετε μέχρι να γεμίσει η τάρτα)

    Στήσιμο

    Ψήστε την τάρτα και αφού κρυώσει γεμίστε με το κουλί φρούτων.

    Ψήστε το ρόλο και αφού κρυώσει τοποθετήστε μια πολύ λεπτή στρώση Minuta Ivoire. Ρολάρετε, κόψτε σε πάχος 2 cm και ζελάρετε με Paletta Cold Jell. Γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα.

Τάρτα