Choco Choc
Σοκολατόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Choc 1.000 g
Λάδι ραφινέ 350 g
Αυγά 300 g
Νερό 300 g
Casa Cream UHT 35% (κρέμα γάλακτος) 600 g Για την επικάλυψη
Chocolatier Delicecover Choco 500 g Για την επικάλυψη
Γάλα 50 g Για την επικάλυψη
Ιμβερτοζάχαρο (έτοιμο σιρόπι) 200 g Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε στους 160°C για 40-45 λεπτά.

    Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας την και προσθέστε το Chocolatier Delicecover Choco συνεχίζοντας να ανακατεύετε.

     Προσθέστε το γάλα και το ιμβερτοζάχαρο και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.

    Μόλις βγάλετε από το φούρνο τη σοκολατόπιτα, περάστε τηνμε τη χλιαρή σως σοκολάτας.

Σοκολατόπιτα

Products in this recipe

Choco Choc

Μίγμα για σοκολατόπιτα με πλούσια γεύση, υπέροχη δομή και λαμπερή εμφάνιση.