
Bounty
Bounty
Minuta Choco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Roi Chocolat | 2.000 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.280 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 220 gr | υλικά παντεσπάνι |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Cocco (πάστα) | 160 gr | υλικά αφρατέματος |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Scaldis White | υλικά διακόσμησης | |
Paletta Cold Gel Neutral | υλικά διακόσμησης | |
Βούτυρο κακάο | extra υλικά | |
Chocolatier White Waffle | extra υλικά | |
Scaldis White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.
Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.
Για τη βάση λιώστε την Scaldis White και προσθέστε το Chocolatier White Waffle. Ανακατέψτε, απλώστε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και παγώστε.
Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης την κρέμα μέχρι τη μέση και προσθέστε ένα κομμάτι παντεσπάνι. Γεμίστε με την κρέμα σοκολάτας, κλείστε με παντεσπάνι και καταψύξτε.
Ξεφορμάρετε και ψεκάστε με βούτυρο κακάο.
Προσθέστε την τούρτα πάνω στη βάση.
