Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Bounty

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Chocolat 2.000 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.280 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 220 gr υλικά παντεσπάνι
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Cocco (πάστα) 160 gr υλικά αφρατέματος
Minuta Choco 400 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Νερό 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Γάλα 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Ζάχαρη 140 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream 200 gr υλικά αφρατέματος
Scaldis White υλικά διακόσμησης
Paletta Cold Gel Neutral υλικά διακόσμησης
Βούτυρο κακάο extra υλικά
Chocolatier White Waffle extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.

Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.

Για τη βάση λιώστε την Scaldis White και προσθέστε το Chocolatier White Waffle. Ανακατέψτε, απλώστε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και παγώστε.

Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης την κρέμα μέχρι τη μέση και προσθέστε ένα κομμάτι παντεσπάνι. Γεμίστε με την κρέμα σοκολάτας, κλείστε με παντεσπάνι και καταψύξτε.

Ξεφορμάρετε και ψεκάστε με βούτυρο κακάο.

Προσθέστε την τούρτα πάνω στη βάση.

Bounty

Προϊόντα

Minuta Choco

Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.