Ferrero
Ferrero
Minuta Ivoire
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Roi Chocolat | 2.000 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.280 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 220 gr | υλικά παντεσπάνι |
American Brownie | 1.000 gr | υλικά brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 gr | υλικά brownie |
Αυγά | 240 gr | υλικά brownie |
Νερό | 150 gr | υλικά brownie |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Gianduja Delice (πάστα) | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Arabesque Milk | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης |
Ηλιέλαιο | 300 gr | υλικά επικάλυψης |
Φουντούκια (σπασμένα) | 100 gr | υλικά επικάλυψης |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.
Φουρνίστε στους 170 – 180°C για 20 – 30 λεπτά περίπου και αφήστε να κρυώσουν.
Κόψτε με στρογγυλό κουπάτ το brownie.
Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης με σχήμα ημισφαίριο την κρέμα μέχρι τη μέση, έπειτα ένα κομμάτι παντεσπάνι. Γεμίστε με κρέμα και καταψύξτε.
Ξεφορμάρετε τα ημισφαίρια και κολλήστε τα μεταξύ τους.
Βουτήξτε τις σφαίρες στην επικάλυψη και τοποθετήστε πάνω στο brownie.
Διακοσμήστε με Scaldis Dark.
Προϊόντα
Minuta Ivoire
Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.