Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Μπάρες snickers

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
BarFit 1.000 g
Νερό 110 g
Βούτυρο 99% (λιωμένο) 230 g
Ανάλατα φιστίκια κατά βούληση extra υλικά
Variegone Dulce di Latte κατά βούληση extra υλικά
Variegone Crocollo κατά βούληση extra υλικά

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το BarFit, το νερό και το λιωμένο βούτυρο με το «φτερό» για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Στρώστε 800-850 g μίγμα σε ταψί διαστάσεων 21x28 εκατοστών.

Καλύψτε την επιφάνεια με τα φιστίκια και πατήστε ελαφρώς με το χέρι.

Για τραγανή μπάρα: Φουρνίστε στους 185°C για 22 λεπτά.

Για μαλακή μπάρα: Φουρνίστε στους 190°C για 19-20 λεπτά ή εναλλακτικά στους 220°C για 12-13 λεπτά.

Απλώστε στη ζεστή επιφάνεια Variegone Dulce di Latte.

Πριν κρυώσει χαράξτε και κόψτε στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.

Αφού κρυώσουν οι μπάρες, διακοσμήστε με Variegone Crocollo ή εναλλακτικά με γραμμές σοκολάτας γάλακτος.

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!

Μπάρες snickers