Κέικ
Choco Lover Banana

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco (σοκολάτα) 1.000 gr
Λάδι (σπορέλαιο) 380 gr
Αυγά 300 gr
Νερό 250 gr
Ώριμη μπανάνα πουρέ 800 gr
ή μπανάνα που να κρατάει 1.000 gr
Eldorado extra υλικά
Delicecover Choco extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Προσθέστε την λιωμένη μπανάνα και ανακατέψτε αργά με το χέρι.

    Σερβίρετε σε στρογγυλά τσέρκι με βάση μπισκότου ελαφριά.

    Φουρνίστε στους 165°C για 45 – 50 λεπτά.

    Ξεφουρνίστε και αφού κρυώσει επικαλύψτε με Delicecover choco.

    Διακοσμήστε με κομματάκια μπανάνας, γυαλισμένα με Eldorado (ζεστό ζελέ).

    Σερβίρετε το τελικό προϊόν ως μαλακό κέικ – πάστα.

Choco Lover Banana