• Ευsporo κριτσίνια Ευsporo κριτσίνια

    Κριτσίνια 
    Ευsporo.

    Με έντονο χαρακτήρα εξαιτίας των 8 διαφορετικών σπόρων που περιέχουν.

arrow down icon

keepexploring.

Μαζί με τους πελάτες μας εξερευνούμε τον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής. Συνεχώς βρίσκουμε εφευρετικούς τρόπους για να δημιουργήσουμε την επιτυχία στην αρτοζαχαροπλαστική. Σκεφτόμαστε διαφορετικά σήμερα και δημιουργούμε την επιτυχία του αύριο. 

Kατάλογος 
προϊόντων

Εξερευνήστε τον ανανεωμένο κατάλογο προϊόντων.

Συνταγή για ψωμί φόρμας

Ψωμί φόρμας με 8 διαφορετικούς σπόρους. Με έντονο χαρακτήρα και γεύση που ξεχωρίζει.

Τελευταία Νέα

Το νέο ψωμί Ευsporo συνεχίζει δυναμικά!

Έχοντας καταφέρει να κερδίσει τους επαγγελματίες της Αθήνας, καθώς και τον τελικό καταναλωτή με την ιδιαίτερη γεύση του, το Ευsporo εδραιώνει τη θέση του στις καρδιές και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών και στην επαρχία.

Εργαζόμαστε υπεύθυνα.

Η καθημερινότητά μας αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμοστούμε όλοι σε νέα δεδομένα. Καθώς το ξέσπασμα του COVID-19 συνεχίζει να εξελίσσεται, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι εμείς στη Sefco Zeelandia, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνουμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού και την ικανότητά μας να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής

Η Sefco Zeelandia έλαβε βραβείο εθελοντικής δράσης στην 12η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN.