V-<strong>Go! </strong> V-<strong>Go! </strong>

V-Go! 

Vegan Ζαχαροπλαστική.

Ο κόσμος αλλάζει! Ο τρόπος που ζούμε, οι συνήθειές μας και ο τρόπος που τρώμε δεν είναι ίδιος. Μαζί αλλάζουμε κι εμείς. Στη Sefco Zeelandia δεσμευόμαστε να στεκόμαστε δίπλα σε εσάς και τους πελάτες σας σε αυτή την κοινωνική αλλαγή και ο καταφέρνουμε με προϊόντα ζαχαροπλαστικής νέας γενιάς. Συνεχώς εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε στη ζαχαροπλαστική, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να ξεπερνάει τις προσδοκίες σας, σήμερα και για το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζουμε τη νέα vegan σειρά προϊόντων, πιο νόστιμη από ποτέ, ιδανική για όλους, καλή για τον πλανήτη και καλή για εσένα*. Μια ευκαιρία για όλους μας, vegan ή μη, να αλλάξουμε σήμερα. Το μέλλον είναι εδώ. Είσαι έτοιμος; V-GO! Η vegan ζαχαροπλαστική ήρθε για να μείνει!

<strong>Vegan Cake Mix.</strong>
Vegan Cake Mix.

Νέο Vegan Cake Mix με υπέροχη γεύση και νότες κανέλας! Είναι ιδανικό για πληθώρα εφαρμογών όπως κέικ, muffin, cookies, brownies. Κατάλληλο και ως βάση σε εφαρμογές ζαχαροπλαστικής. ΄ Έχει εύκολο τρόπο παρασκευής, μόνο με λάδι και νερό.

<strong>Vegan Cream Patisserie.</strong>
Vegan Cream Patisserie.

Ανακάλυψε τη νέα Vegan Cream Patisserie για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί. Έχει πλούσια γεύση, ελαφρώς κίτρινο χρώμα και βελούδινη υφή.

<strong>Rosette Vegan.</strong>
Rosette Vegan.

Δοκίμασε τη νέα Rosette Vegan, τη vegan φυτική κρέμα, ιδανική για μαγειρική και για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

V-GO!

Ανακαλύψτε πληθώρα προϊόντων και ευφάνταστες συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Δημιουργήστε λαχταριστά, vegan κέικ, τάρτες, μπισκότα και γλυκίσματα με τη σειρά προϊόντων V-GO!

Κατεβάστε το έντυπο

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ρωτήστε μας.