Χρήσιμα άρθρα

Χρήσιμα άρθρα

Sort on:
Veganuary: Όχι απλώς μια μόδα

Τα τελευταία χρόνια ακούμε και βλέπουμε διαρκώς τον όρο vegan παντού γύρω μας: στα social media, σε εστιατόρια, σε καφετέριες και σούπερ μάρκετ. Ειδικά ο Ιανουάριος έχει καθιερωθεί ως Veganuary, ένας μήνας αφιερωμένος στη vegan διατροφή.

4 Trends στη Χριστουγεννιάτικη Ζαχαροπλαστική

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει! Στολισμένοι δρόμοι και γιορτινά μαγαζιά αρχίζουν σιγά σιγά να ξεπροβάλουν και να μας ξυπνούν τρυφερές αναμνήσεις. Γλυκά και επιδόρπια έχουν την τιμητική τους καθώς είναι τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Στη Sefco Zeelandia είμαστε trendsetters στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής για αυτό σας προτείνουμε Χριστουγεννιάτικες τάσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κάνουν τους καταναλωτές να σας επιλέγουν ξανά και ξανά.

Προετοιμάστε το κατάστημά σας για το Halloween

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γιορτάζουν το Halloween στην Ελλάδα. Γι'αυτό και οι επαγγελματίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής φροντίζουν να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με ιδιαίτερες εφαρμογές, που ταιριάζουν στην ημέρα. Προϊόντα με κολοκύθες, νυχτερίδες, μάγισσες, φαντάσματα, αράχνες και πολλά άλλα, που περιμένουν να μεταμορφώσουν σε ένα τρομακτικό και εντυπωσιακό σκηνικό που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.