Νέα

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα, τις εκδηλώσεις και τα νέα προϊόντα της εταιρίας.

Sort on:
1 2 3
Νέο υποκατάστημα της Sefco Zeelandia στην Κρήτη

Η Sefco Zeelandia, έχοντας χρόνια εδραιωμένη παρουσία στην Κρήτη, επεκτείνεται δυναμικά με την ίδρυση ενός νέου, σύγχρονου υποκαταστήματος γραφείων και αποθήκης στο Νομό Ηρακλείου.

Tο ετήσιο Procurement Seminar της Zeelandia, φέτος στην Ελλάδα

Το ετήσιο procurement seminar του Ομίλου Royal Zeelandia πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ελλάδα με πρωτοβουλία και διοργάνωση της Sefco Zeelandia.

Bread Stories: Γεύσεις Ελλάδας από τη Sefco Zeelandia

Η Sefco Zeelandia εντυπωσίασε στην αρτοποιία με το open day στο demo center της στη Θεσσαλονίκη, στις 24 και 25 Μαΐου.

Open days Gelato Inspiration- Η SZ δυναμικά στη θερινή σεζόν

Τρία open day με θέμα Gelato Inspiration πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Hotel Opportunities από τη Sefco Zeelandia: Η εξερεύνηση συνεχίζεται

Διήμερο open day με θέμα Hotel Opportunities πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia, στον χώρο της Domestica στο Ηράκλειο Κρήτης, 16 και 17 Μαρτίου 2023.

Η Sefco Zeelandia για πρώτη φορά στην HoReCa 2023!

Για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος δυναμικά στην HoReCa η Sefco Zeelandia. Η εταιρία υποδέχτηκε πλήθος επαγγελματιών από τον κλάδο της καφεστίασης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους και με τις τάσεις της αγοράς.

Η Sefco Zeelandia στην ΑΡΤΟΖΑ 2023

Η ΑΡΤΟΖΑ 2023, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φυσικά η Sefco Zeelandia συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 400 τ.μ.

Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής για τη Sefco Zeelandia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, στις 15 Δεκεμβρίου, στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς».

Το Mio Panettone στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Να προσφέρεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη για να μοιράσεις χαρά, είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να λάβεις. Αυτό είναι το νόημα της κοινωνικής προσφοράς, αυτή είναι βαθιά μας πεποίθηση στη Sefco Zeelandia.

Αφιέρωμα στη Sefco Zeelandia

Μετά από δύο χρόνια εργασιών, ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα.  Οι νέοι υπερσύγχρονοι χώροι γραφείων και εργαστηρίων της εταιρείας μας είναι έτοιμοι και σας τους παρουσιάζουμε μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα για τη Sefco Zeelandia στο νέο τεύχος του ΑΖ.

Επέτειος για τη Sefco Zeelandia

Πρόσφατα η Sefco Zeelandia γιόρτασε 30 χρόνια από τη συνένωση της Sefco με τη ολλανδική Zeelandia, ένα group παγκόσμιας εμβέλειας με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Masters of Pastry 2022

Ο διαγωνισμός υψηλής ζαχαροπλαστικής Masters of Pastry που διοργάνωσε πέρυσι για πρώτη φορά η Zeelandia, με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά live στην Ολλανδία, στις 7 & 8 Σεπτέμβρη.

1 2 3