Νέα

Νέα

Sort on:
1 2 3
Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής για τη Sefco Zeelandia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, στις 15 Δεκεμβρίου, στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς».

Το Mio Panettone στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Να προσφέρεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη για να μοιράσεις χαρά, είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να λάβεις. Αυτό είναι το νόημα της κοινωνικής προσφοράς, αυτή είναι βαθιά μας πεποίθηση στη Sefco Zeelandia.

Αφιέρωμα στη Sefco Zeelandia

Μετά από δύο χρόνια εργασιών, ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα.  Οι νέοι υπερσύγχρονοι χώροι γραφείων και εργαστηρίων της εταιρείας μας είναι έτοιμοι και σας τους παρουσιάζουμε μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα για τη Sefco Zeelandia στο νέο τεύχος του ΑΖ.

Επέτειος για τη Sefco Zeelandia

Πρόσφατα η Sefco Zeelandia γιόρτασε 30 χρόνια από τη συνένωση της Sefco με τη ολλανδική Zeelandia, ένα group παγκόσμιας εμβέλειας με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Masters of Pastry 2022

Ο διαγωνισμός υψηλής ζαχαροπλαστικής Masters of Pastry που διοργάνωσε πέρυσι για πρώτη φορά η Zeelandia, με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά live στην Ολλανδία, στις 7 & 8 Σεπτέμβρη.

Gelato Inspiration Event

Μια σειρά από επιτυχημένες επιδείξεις πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia, όλο τον Φεβρουάριο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Gelato Inspiration”.

Η Sefco Zeelandia Best Workplace στην Ελλάδα

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο όλων των λειτουργιών της τον άνθρωπο και γνωρίζοντας ότι μια σύγχρονη επιτυχημένη επιχείρηση οφείλει την επιτυχία της κυρίως στο προσωπικό της, η Sefco Zeelandia δεν σταματά να εστιάζει και να επενδύει στους ανθρώπους της,

Νέα τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, στις 14 Δεκεμβρίου, στο χώρο τέχνης 212 ARTS στον Πειραιά, ενώ μεταδόθηκε και διαδικτυακά.

Οι Masters of Pastry στο Παρίσι σε σεμινάριο του θρυλικού Le Cordon Bleu

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν για 4 ημέρες στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.

Η Ελλάδα κερδίζει το Masters of Pastry 2021

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Βαγγέλης Καλλιώρας και ο Γιάννης Τσίχλης κέρδισαν τον τίτλο Masters of Pastry 2021.

Ηλεκτρονικός κατάλογος παγωτού

Στη Sefco Zeelandia συμμετέχουμε ενεργά στην προώθηση μιας θετικής κοινωνικής αλλαγής και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν οι δραστηριότητές μας στο περιβάλλον, στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Η Virtual IBA είναι γεγονός!

Ο κλάδος της αρτοζαχαροπλαστικής αποκτά νέα διάσταση: Η IBA συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής αποκτά και ηλεκτρονική μορφή!

1 2 3