Νέα Νέα

Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα, τις εκδηλώσεις και τα νέα προϊόντα της εταιρίας.

Gelato Inspiration Events

Μια σειρά από επιτυχημένες επιδείξεις πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia τον Φεβρουάριο, στις εγκαταστάσεις της σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Gelato Inspiration”.

Η Sefco Zeelandia στη HORECA 2024!

H Sefco Zeelandia συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην έκθεση HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Κοπή πίτας 2024

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στη Sefco Zeelandia.

Εθελοντική αιμοδοσία

Την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της Sefco Zeelandia σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος "Δημήτρης Βλων".

Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής για τη Sefco Zeelandia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή πιστοποιήσεων Αριστείας RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βασικό θέμα της φετινής εκδήλωσης τα ESG - Κριτήρια για τη βιωσιμότητα μιας εταιρείας.

Το κέικ στη ζαχαροπλαστική τέχνη

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, η SEFCO ZEELANDIA φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της, στα Σπάτα, ένα ξεχωριστό διήμερο cake event με θέμα «Το Cake στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη».

Νέο υποκατάστημα της Sefco Zeelandia στην Κρήτη

Η Sefco Zeelandia, έχοντας χρόνια εδραιωμένη παρουσία στην Κρήτη, επεκτείνεται δυναμικά με την ίδρυση ενός νέου, σύγχρονου υποκαταστήματος γραφείων και αποθήκης στο Νομό Ηρακλείου.

Tο ετήσιο Procurement Seminar της Zeelandia, φέτος στην Ελλάδα

Το ετήσιο procurement seminar του Ομίλου Royal Zeelandia πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ελλάδα με πρωτοβουλία και διοργάνωση της Sefco Zeelandia.

Bread Stories: Γεύσεις Ελλάδας από τη Sefco Zeelandia

Η Sefco Zeelandia εντυπωσίασε στην αρτοποιία με το open day στο demo center της στη Θεσσαλονίκη, στις 24 και 25 Μαΐου.

Open days Gelato Inspiration- Η SZ δυναμικά στη θερινή σεζόν

Τρία open day με θέμα Gelato Inspiration πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Hotel Opportunities από τη Sefco Zeelandia: Η εξερεύνηση συνεχίζεται

Διήμερο open day με θέμα Hotel Opportunities πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia, στον χώρο της Domestica στο Ηράκλειο Κρήτης, 16 και 17 Μαρτίου 2023.

Η Sefco Zeelandia για πρώτη φορά στην HoReCa 2023!

Για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος δυναμικά στην HoReCa η Sefco Zeelandia. Η εταιρία υποδέχτηκε πλήθος επαγγελματιών από τον κλάδο της καφεστίασης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους και με τις τάσεις της αγοράς.