Νέα

Νέα

Ταξινόμηση σε
1 2
Οι Masters of Pastry στο Παρίσι σε σεμινάριο του θρυλικού Le Cordon Bleu

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν για 4 ημέρες στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.

Η Ελλάδα κερδίζει το Masters of Pastry 2021

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Βαγγέλης Καλλιώρας και ο Γιάννης Τσίχλης κέρδισαν τον τίτλο Masters of Pastry 2021.

Ηλεκτρονικός κατάλογος παγωτού

Στη Sefco Zeelandia συμμετέχουμε ενεργά στην προώθηση μιας θετικής κοινωνικής αλλαγής και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν οι δραστηριότητές μας στο περιβάλλον, στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Η Virtual IBA είναι γεγονός!

Ο κλάδος της αρτοζαχαροπλαστικής αποκτά νέα διάσταση: Η IBA συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής αποκτά και ηλεκτρονική μορφή!

Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN και μεταδόθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Το online κατάστημά σου δωρεάν!

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να πουλάς online τα προϊόντα σου, εντελώς δωρεάν;

Νέο Mama's Olikis

Η σπιτική γεύση του Mama’s cake τώρα και ολικής!

Το νέο ψωμί Ευsporo συνεχίζει δυναμικά!

Έχοντας καταφέρει να κερδίσει τους επαγγελματίες της Αθήνας, καθώς και τον τελικό καταναλωτή με την ιδιαίτερη γεύση του, το Ευsporo εδραιώνει τη θέση του στις καρδιές και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών και στην επαρχία.

Εργαζόμαστε υπεύθυνα

Η καθημερινότητά μας αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμοστούμε όλοι σε νέα δεδομένα. Καθώς το ξέσπασμα του COVID-19 συνεχίζει να εξελίσσεται, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι εμείς στη Sefco Zeelandia, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνουμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού και την ικανότητά μας να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Μαγευτική βραδιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Sefco Zeelandia.

1 2