Νέα

Νέα

Sort on:
1 2 3
Masters of Pastry 2022

Ο διαγωνισμός υψηλής ζαχαροπλαστικής Masters of Pastry που διοργάνωσε πέρυσι για πρώτη φορά η Zeelandia, με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά live στην Ολλανδία, στις 7 & 8 Σεπτέμβρη.

Gelato Inspiration Event

Μια σειρά από επιτυχημένες επιδείξεις πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia, όλο τον Φεβρουάριο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Gelato Inspiration”.

Η Sefco Zeelandia Best Workplace στην Ελλάδα

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο όλων των λειτουργιών της τον άνθρωπο και γνωρίζοντας ότι μια σύγχρονη επιτυχημένη επιχείρηση οφείλει την επιτυχία της κυρίως στο προσωπικό της, η Sefco Zeelandia δεν σταματά να εστιάζει και να επενδύει στους ανθρώπους της,

Νέα τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN, στις 14 Δεκεμβρίου, στο χώρο τέχνης 212 ARTS στον Πειραιά, ενώ μεταδόθηκε και διαδικτυακά.

Οι Masters of Pastry στο Παρίσι σε σεμινάριο του θρυλικού Le Cordon Bleu

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν για 4 ημέρες στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.

Η Ελλάδα κερδίζει το Masters of Pastry 2021

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Βαγγέλης Καλλιώρας και ο Γιάννης Τσίχλης κέρδισαν τον τίτλο Masters of Pastry 2021.

Ηλεκτρονικός κατάλογος παγωτού

Στη Sefco Zeelandia συμμετέχουμε ενεργά στην προώθηση μιας θετικής κοινωνικής αλλαγής και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν οι δραστηριότητές μας στο περιβάλλον, στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Η Virtual IBA είναι γεγονός!

Ο κλάδος της αρτοζαχαροπλαστικής αποκτά νέα διάσταση: Η IBA συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής αποκτά και ηλεκτρονική μορφή!

Τιμητική διάκριση επιχειρηματικής ηθικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Τελετή Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN και μεταδόθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Το online κατάστημά σου δωρεάν!

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να πουλάς online τα προϊόντα σου, εντελώς δωρεάν;

Νέο Mama's Olikis

Η σπιτική γεύση του Mama’s cake τώρα και ολικής!

Το νέο ψωμί Ευsporo συνεχίζει δυναμικά!

Έχοντας καταφέρει να κερδίσει τους επαγγελματίες της Αθήνας, καθώς και τον τελικό καταναλωτή με την ιδιαίτερη γεύση του, το Ευsporo εδραιώνει τη θέση του στις καρδιές και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών και στην επαρχία.

1 2 3