Συνταγές
Μαλακό ή σκληρό παγωτό

Γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Μπανάνα, Φιστίκι.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Gelito 1.000 g
Νερό 2.000 g

Εκτέλεση

    Διαλύστε καλά το Gelito της επιθυμίας σας (βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, φιστίκι) στο νερό και ακολούθως τοποθετήστε το στην κατάλληλη υποδοχή της διαθέσιμης παγωτομηχανής και ξεκινήστε τη διαδικασία προκειμένου να διογκωθεί και να καταψυχθεί.

Περισσότερες Πληροφορίες

Tips

  • Το Gelito βανίλια μπορεί να συνδυαστεί άριστα με οποιαδήποτε γεύση παγωτού Casa Gelato και να δημιουργηθεί έτσι πολύ μεγαλύτερη γκάμα διαθέσιμων γεύσεων. Το μίγμα παγωτού που θα προκύψει με τη συγκεκριμένη συνταγή θα περιέχει 3% λιπαρά γάλακτος στη σύνθεσή του.
  • Το Gelito είναι κατάλληλο για όλων των τύπων τις παγωτομηχανές. Η τελική κατά περίπτωση διόγκωση, εξαρτάται από τη σχετική δυνατότητα της χρησιμοποιούμενης παγωτομηχανής.