Η Εταιρεία Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η αποστολή μας.

Μαζί με τους πελάτες μας εξερευνούμε τον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής. Συνεχώς βρίσκουμε εφευρετικούς τρόπους για να δημιουργήσουμε επιτυχία στον κλάδο μας. Αναζητούμε διαρκώς νέες ευκαιρίες και πρώτες ύλες που θα βελτιώσουν τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας.

 Η εξερεύνηση ήταν πάντα στο DNA μας. Από το 1968, με το βλέμμα στραμμένο στη δυναμική ανάπτυξη και την εξέλιξη προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, τους βοηθάμε να προσαρμόζονται στις εξελίξεις και τους κινητοποιούμε. Από το 1992 με τη συνεργασία της ΣΕΦΚΟ και της Zeelandia, αλλά και την σημαντική εξαγωγική μας δραστηριότητα, αναγνωριζόμαστε πλέον ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο μας.

 Δεν σταματάμε ποτέ την περιπλάνηση. Δεν ξεχνάμε ποτέ τι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας. Μαζί τους δεχόμαστε την πρόκληση να δημιουργήσουμε την επιτυχία του αύριο.

 Αναλαμβάνουμε ευθύνες. Για τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας, την κοινωνία μας. Είμαστε περήφανοι για αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε μαζί. Συνεχίζουμε την περιπλάνηση, σκεφτόμαστε διαφορετικά και πάνω από όλα κάνουμε την υπέρβαση. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από ό, τι κάνουμε.

Οι αξίες μας.

  • Εφευρετικοί

  • Τολμηροί

  • Φιλόδοξοι

  • Υπεύθυνοι 

  • Ενεργά εμπλεκόμενοι

Οι πελάτες μας.

Οι πελάτες μας αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, μεγάλες αλυσίδες, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, gelateries, catering και μεγάλες βιομηχανίες είναι οι άνθρωποι που συναλλασσόμαστε καθημερινά και γίνονται πολλές φορές ambassadors των προϊόντων μας και της εξελικτικής μας πορείας. Στη Sefco Zeelandia είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας όπου και αν βρίσκονται. Μετατρέπουμε τα προϊόντα μας σε εμπειρία για τους ίδιους και τους καταναλωτές. Στόχος μας είναι να αποτελούμε πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για αυτούς και να τους προσφέρουμε «αξιοσημείωτες ευκαιρίες».

Διεθνής παρουσία.

Με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια και στην Κύπρο για πάρα πολλά χρόνια, στόχος μας είναι να αποτελούμε τον προμηθευτή της επιλογής των πελατών μας και να αναγνωριζόμαστε ως η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, προσφέροντας καινοτομικά αλλά και tailor made προϊόντα για όλους τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο.

Ασφάλεια Τροφίμων και Ποιότητα.

H Sefco Zeelandia εφοδιάζει τους πελάτες της με προϊόντα ποιότητας τα οποία παράγονται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν συστηματικά τις απαιτήσεις των προδιαγραφών τους και των πελατών για τους οποίους προορίζονται.

Με βάση υψηλά πρότυπα:

  • Απαιτήσεις νομοθεσίας
  • Εσωτερικές υψηλών απαιτήσεων προσδοκίες ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
  • Ειδικές απαιτήσεις πελατών
  • Διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 και ασφάλειας τροφίμων ISO22000:2018και FSSC 22000 v5.1