• Mama's Zero Mama's Zero

    Mama's Zero.

    Μίγμα για κέικ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.

arrow down icon

keepexploring.

Μαζί με τους πελάτες μας εξερευνούμε τον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής. Συνεχώς βρίσκουμε εφευρετικούς τρόπους για να δημιουργήσουμε την επιτυχία στον κλάδο μας. Σκεφτόμαστε διαφορετικά σήμερα και δημιουργούμε την επιτυχία του αύριο. 

Ανακάλυψε νέους τρόπους δημιουργίας

Παρακολούθησε αποκλειστικά Masterclasses από κορυφαίους pastry chefs της Ευρώπης, για τα Σχήματα, τα Χρώματα, τις Υφές και τις Γεύσεις στην υψηλή ζαχαροπλαστική.

Συνταγή για μπάρες με το Mama's Zero.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.

Τελευταία Νέα

Woman shakes hand with man when receiving award Woman shakes hand with man when receiving award
Τιμητική διάκριση για τη Sefco Zeelandia

Η Sefco Zeelandia, για μια ακόμη χρονιά, κατείχε εξέχουσα θέση ανάμεσα στις βραβευθείσες εταιρείες στα βραβεία επιχειρηματικής ηθικής, EBEN.

Το Mio Panettone στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Στηρίζουμε έμπρακτα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την αγορά ενός αμαξιδίου για τον μικρό Μάξιμο.

Βοηθήστε κι εσείς! Με κάθε αγορά 1 σακιού Mio Panettone από εσάς, εμείς διαθέτουμε 4 ευρώ για την αγορά του αμαξιδίου, από 01/12/2022 έως και 13/01/2023.

Αφιέρωμα στη Sefco Zeelandia

Μετά από δύο χρόνια εργασιών, ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα.  Οι νέοι υπερσύγχρονοι χώροι γραφείων και εργαστηρίων της εταιρείας μας είναι έτοιμοι και σας τους παρουσιάζουμε μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα για τη Sefco Zeelandia στο νέο τεύχος του ΑΖ.