Κέικ
Layered Cake

Αμερικάνικου τύπου cream cake με απαλή κρεμώδη υφή και έντονη υγρασία. - Dream Cream Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 325 gr υλικά cake
Λάδι 360 gr υλικά cake
Νερό 280 gr υλικά cake
Ζάχαρη άχνη 125 gr υλικά κρέμας
Μαργαρίνη Prince Lux 125 gr υλικά κρέμας
Τυρί Philadelphia 500 gr υλικά κρέμας
Βανίλια κατά βούληση υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Χτυπήστε όλα τα υλικά του cake στο μίξερ με το «φτερό» για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα, για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
    Σερβίρετε σε δύο τσέρκια των 20 cm, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση και φουρνίστε στους 165°C, για ± 40 λεπτά.

    Για την κρέμα: Τοποθετήστε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη Prince Lux και αφρατέψτε με το «φτερό». Προσθέστε το τυρί Philadelphia με τη βανίλια και συνεχίστε την ανάμειξη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

    Αφού κρυώσουν τα cake αφαιρέστε τη σκούρα επιφάνεια και «μοντάρετέ» τα μεταξύ τους με την κρέμα ψυγείου.

    Επικαλύψτε με κρέμα.

    Aφήστε το στο ψυγείο μέχρι να «σφίξει».

Layered Cake