Κέικ
Κουλουράκια κανέλας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama’s Cake 1.000 g
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 880 g
Μαργαρίνη Princess 620 g
Ηλιέλαιο 120 g
Νερό 120 g
Κανέλα 30 g
Ζάχαρη για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Πλάστε τη ζύμη σε μπαστούνια διαμέτρου 4-5 cm.

    Περάστε στη ζάχαρη και κόψτε σε πάχος περίπου 1 cm.

    Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.

Κουλουράκια κανέλας