Κέικ
Coffee Break Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 300 gr υλικά cake
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 gr υλικά cake
Νερό 250 gr υλικά cake
Nescafe πούδρα 8 gr extra υλικά
Νερό 20 gr extra υλικά
Bitter Caramel (πάστα) 22 gr extra υλικά
Variegone Dulce di Latte extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά του cake μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Προσθέστε το Nescafe (αφού το έχετε αραιώσει σε 20 gr νερό) και την πάστα Bitter Caramel.

    Ανακατέψτε με το χέρι «15 βόλτες».

    Σερβίρετε σε στρογγυλές φόρμες.

    Διακοσμήστε κάνοντας ομόκεντρους κύκλους με Variegone Dulce di Latte και τριμμένο μπισκότο.

    Φουρνίστε στους 165°C για 40 – 42 λεπτά.

Coffee Break Cake