Κέικ

Red Velvet Cookie Sticks

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 g
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 350 g
Μαργαρίνη Princess 400 g
Βούτυρο 99% 100 g
Αυγά 100 g
Μέλι ή Γλυκόζη 200 g
Arabesque White 30% (σε κομμάτια) 300 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από την Arabesque White 30%, στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.

    Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκ.

    Φουρνίστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά, ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.

    Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).

    Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.

    Διακοσμήστε κατά βούληση.

Red Velvet Cookie Sticks