Κέικ
Cake on a stick

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 gr
Αυγά 350 gr
Λάδι 300 gr
Νερό 225 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε τη ζύμη στις φόρμες σιλικόνης γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Τοποθετήστε τα ξυλάκια.

    Φουρνίστε στους 160-170°C για 22-25 λεπτά.

    Επικαλύψτε με Dip Choco (σοκολάτα), Dip Caramel (καραμέλα), Dip White (ουδέτερο).

Cake on a stick