Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Μηλόπιτα με τυρί κρέμα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Digestive Cookies 1.000 g υλικά βάσης
Μαργαρίνη Princess 400 g υλικά βάσης
Ιμβερτοζάχαρο 100 g υλικά βάσης
Αυγά 100 g υλικά βάσης
Cheese Cream Phill 250 g υλικά κρέμας
Γάλα 375 g υλικά κρέμας
Αυγά 110 g υλικά κρέμας
Γιαούρτι 300 g υλικά κρέμας
Variegone Canella 80 g υλικά κρέμας
Fruitful Apple Dices κατά βούληση υλικά γέμισης

Εκτέλεση

Βάση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά της βάσης μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό για 2-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί λεία και εύπλαστη ζύμη.

Απλώστε τη ζύμη στις φόρμες πλάθοντας με το χέρι ή ανοίξτε με τον πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm. Στη συνέχεια γεμίστε με κρέμα Cheese Cream Phill.

Προσθέστε Fruitful Apple Dices (85%) μέχρι να γεμίσει η τάρτα

Ψήστε στους 170°C για 40 λεπτά

Κρέμα

Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Προσθέστε το γιαούρτι και συνεχίστε να αναμιγνύετε για 2-3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Τέλος, προσθέστε το Variegone Canella και αναμίξτε ελαφρώς με μια σπάτουλα μαρίζ.

Σερβίρετε σε τσέρκι με βάση (μπισκότο βουτύρου) 0,5cm κάτω από το χείλος.

Ψήστε στους 165 – 170 °C (όχι περισσότερο) για 50 – 55 λεπτά.

Μηλόπιτα με τυρί κρέμα