Νέα Νέα

Gelato Inspiration Events

Μια σειρά από επιτυχημένες επιδείξεις πραγματοποίησε η Sefco Zeelandia τον Φεβρουάριο, στις εγκαταστάσεις της σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Gelato Inspiration”.

Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το event ανακάλυψαν τις καινούργιες προτάσεις της εταιρείας για τη σεζόν και εμπνεύστηκαν από κλασικές, διαχρονικές, αλλά και πιο μοντέρνες και ιδιαίτερες επιλογές για παγωτό.

KIT Strudel, KIT Halva, βάση για παγωτό σορμπέ Fresca Frutta F 100, Σαγκουίνι και Granella di Sfogliette Croccanti αποτέλεσαν τα 5 νέα προϊόντα παγωτού που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από την εταιρεία στα event, μαζί με μια ποικιλία από variegone. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν έλειψαν και άλλες αγαπημένες γεύσεις Casa Gelato, αλλά και πολλές νέες προτάσεις σε συνδυασμούς.

Οι πελάτες της Sefco Zeelandia είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες τάσεις, μοναδικές πρωτότυπες τελικές εφαρμογές και φυσικά να γευτούν όλες τις υπέροχες δημιουργίες. Μοναδικά παγωτά με την υπογραφή Casa Gelato, που φημίζονται για τη σπιτική νοστιμιά, την πλούσια βελούδινη υφή, την κορυφαία ποιότητα και την ασύγκριτη απόλαυση με διάρκεια και αυθεντικότητα.

Gelato Inspiration Events