Συνταγές
Πολύσπορο Brioche

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Panomix Polysporo 1.500 gr υλικά brioche
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 1.500 gr υλικά brioche
Μαργαρίνη Princess 210 gr υλικά brioche
Αυγά 210 gr υλικά brioche
Ζάχαρη 210 gr υλικά brioche
Μαγιά 90 gr υλικά brioche
Νερό (κρύο) 1.110 gr υλικά brioche
Bechamel GR 200 gr υλικά γέμισης
Νερό 500 gr υλικά γέμισης
Αλάτι 4 gr υλικά γέμισης
Τυρί Philadelphia 700 gr υλικά γέμισης
Γαλοπούλα 250 gr υλικά γέμισης
Κόκκινη πιπεριά 3 τμχ. υλικά γέμισης
Seedmix extra υλικά
Σουσάμι extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.

    Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά στον πάγκο σκεπασμένη με πλαστικό φύλλο και πλάστε στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.

    Διακοσμήστε με Seedmix και σουσάμι.

    Τοποθετήστε την ζύμη στη στόφα (70% υγρασία/35°C) για 20-25 λεπτά.

    Επαλείψτε με αυγό και φουρνίστε στους 220 - 230°C για 15 λεπτά.

    Για τη γέμιση: Προσθέστε την Bechamel GR, το νερό και το αλάτι στο μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Στην συνέχεια προσθέστε τo τυρί Philadelphia και αναμίξτε για επιπλέον 2 λεπτά.

    Στο τέλος προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε μέχρι να μοιραστούν ομοιόμορφα στην κρέμα.

Πολύσπορο Brioche

Products in this recipe

Panomix Polysporo

Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.