Συνταγές
Focaccia

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Αλεύρι Τ70% 1.000 gr
Zeeμωτό 100 gr
Silkgrain Einkorn 500 gr
Ζάχαρη 30 gr
Μαγιά 20 gr
Νερό 650 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 9 στην γρήγορη. Το νερό το ρίχνουμε σταδιακά.

    Ξεκουράστε τη ζύμη 20 λεπτά.

    Τοποθετήστε την ζύμη σε ταψί, ενδεικτικά σε ταψάκι 20x30 βάλτε 1.750 gr και στην συνέχεια στη στόφα για 60 λεπτά. Πατήστε την επιφάνεια με λαδωμένα δάχτυλα και στολίστε όπως εσείς επιθυμείτε.

    Φουρνίστε με ατμό στους 200°C για 35 λεπτά.

Πληροφορίες Προϊόντος

Tips
Τοποθετήστε την ζύμη σε ταψί, ενδεικτικά σε ταψάκι 20x30 βάλτε 1.750 gr και στην συνέχεια  στο ψυγείο έως 18 ώρες. Όταν το βγάλετε από το ψυγείο αφήστε το σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου 30 λεπτά. Στοφάρετε 30 λεπτά και φουρνίστε όπως αναγράφει παραπάνω.

Focaccia