Lemon taco
Lemon taco
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Zeel Moist Lemon Cake | 500 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
| Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 150 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
| Μαργαρίνη Princess | 250 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
| Αυγά | 50 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
| Zeel Moist Lemon Cake | 550 g | Για το κέικ |
| Νερό | 250 g | Για το κέικ |
| Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) | 125 g | Για το κέικ |
| Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
| Νερό (δροσερό) | 500 g | Για την κρέμα |
| Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
| Pasta Limone Piu | 70 g | Για την κρέμα |
| Fruitful Lemon | ||
| Paletta Cold Gel | ||
| Scaldis White | ||
| Πράσινο χρώμα σε σκόνη |
Εκτέλεση
Για το σαμπλέ λεμόνι
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα και φορμάρετε σε τάρτα της επιλογής σας.
Για το κέικ
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Απλώστε μια λεπτή στρώση σε ταψάκι και ψήστε στους 160-170°C, για περίπου 12 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα και την Pasta Limone Piu.
