Κέικ Κέικ

Lemon taco

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Zeel Moist Lemon Cake 500 g Για το σαμπλέ λεμόνι
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 150 g Για το σαμπλέ λεμόνι
Μαργαρίνη Princess 250 g Για το σαμπλέ λεμόνι
Αυγά 50 g Για το σαμπλέ λεμόνι
Zeel Moist Lemon Cake 550 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) 125 g Για το κέικ
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Νερό (δροσερό) 500 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Pasta Limone Piu 70 g Για την κρέμα
Fruitful Lemon
Paletta Cold Gel
Scaldis White
Πράσινο χρώμα σε σκόνη

Εκτέλεση

Για το σαμπλέ λεμόνι

Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα και φορμάρετε σε τάρτα της επιλογής σας.

Για το κέικ
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Απλώστε μια λεπτή στρώση σε ταψάκι και ψήστε στους 160-170°C, για περίπου 12 λεπτά.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα και την Pasta Limone Piu.

Lemon taco