Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Πορτοκαλόπιτα

Casa Gelato Παραδοσιακά. Πλούσια γεύση πορτοκαλιού!​

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Πλήρες Γάλα 1.500 g
Casa Cream 35% 500 g
Gelato Crème d’ Amour 1.000 g
Pasta Arancio Piu 220 g
Ξύσμα πορτοκαλιού 2 τμχ
Biscotto Di Meliga 100 g
Variegone Arancio κατά βούληση Διακόσμηση
Biscotto Di Meliga κατά βούληση Διακόσμηση

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μπορεί και να παστεριωθεί.

Διακοσμήστε με Variegone Arancio και Biscotto Di Meliga

Παγωτό Πορτοκαλόπιτα