

Παγωτό Πορτοκαλόπιτα
Παγωτό Πορτοκαλόπιτα
Casa Gelato Παραδοσιακά. Πλούσια γεύση πορτοκαλιού!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Πλήρες Γάλα | 1.500 g | |
Casa Cream 35% | 500 g | |
Gelato Crème d’ Amour | 1.000 g | |
Pasta Arancio Piu | 220 g | |
Ξύσμα πορτοκαλιού | 2 τμχ | |
Biscotto Di Meliga | 100 g | |
Variegone Arancio | κατά βούληση | Διακόσμηση |
Biscotto Di Meliga | κατά βούληση | Διακόσμηση |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Διακοσμήστε με Variegone Arancio και Biscotto Di Meliga
