Κρέμα Μπαβαρουάζ
Κρέμα Μπαβαρουάζ
Με γεύση τυρί.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zeesan Τυρί | 500 g |
Νερό (χλιαρό, 25-30°C) | 1.000 g |
Σαντιγί μισοχτυπημένη | 1.000 g |
Εκτέλεση
Διαλύστε το Zeesan στο νερό ανακατεύοντας καλά, μέχρι να διαλυθούν οι σβώλοι.
Ενσωματώστε την μισοχτυπημένη σαντιγί στο διάλυμα του Zeesan και φροντίστε να αναμιχθεί καλά, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα και αναδεύοντας ήπια.
Χρησιμοποιήστε την κρέμα για να «κολλήσετε» τις τούρτες ή πάστες μπαβαρουάζ και τοποθετήστε τις στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα ώστε να «δέσει» καλά η κρέμα, οπότε και θα είναι έτοιμες για την τελική διακόσμηση.
Πληροφορίες Προϊόντος
Αν τα τελικά προϊόντα πρόκειται να μπουν στην κατάψυξη, αυτό πρέπει να γίνει μετά το «δέσιμο» της κρέμας.
Είναι σκόπιμο να «στρώνεται» η κρέμα στις βάσεις πριν δέσει καλά (μέσα σε 1 ώρα από την προετοιμασία της για να διατηρήσει τον κρεμώδη χαρακτήρα της)
Είναι σημαντικό η σαντιγί που θα χρησιμοποιηθεί να είναι μισοχτυπημένη γιατί με καλοχτυπημένη σαντιγί, τα προϊόντα θα είναι υποδεέστερης ποιότητας την 2η ημέρα.
Η μισοχτυπημένη σαντιγί μπορεί να είναι παρασκευασμένη είτε από κρέμα γάλακτος είτε από φυτική κρέμα είτε από συνδυασμό.
Προϊόντα
Zeesan
Μίγμα για την παρασκευή κρέμας μπαβαρουάζ. Διατίθεται σε ουδέτερη γεύση και γεύση τυριού.