Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κρύα Κρέμα Πατισερί

Στιγμιαίας παρασκευής, με ιδιαίτερη σταθερότητα και ευελιξία στη χρήση. - Minuta Cream

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Minuta Cream 1.000 gr Κρύα μέθοδος σε μίξερ
Νερό (δροσερό) 2.500 gr
Minuta Cream 1.000 gr Ζεστή μέθοδος σε μίξερ
Νερό (καυτό 70°C) 2.500 gr
Minuta Cream 1.000 gr Βραστή μέθοδος (παραδοσιακή)
Νερό (βρύσης) 2.500 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε την Minuta cream και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στην δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Μετά το χτύπημα, προσθέστε προαιρετικά και κατά βούληση χτυπημένη σαντιγύ, έτοιμο κιγιέ, ποτά, κλπ, εξασφαλίζοντας καλή ανάμιξη, προκειμένου να ολοκληρώσετε την κρέμα ανάλογα με την επιθυμία σας.

Η κρέμα μπορεί άφοβα να καταψυχθεί ή να ψηθεί.

Πληροφορίες Προϊόντος

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την Minuta cream για ψήσιμο, τότε δεν θα πρέπει να την αφρατέψετε.

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την Minuta cream σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν κατάψυξη ή ψήσιμο, θα πρέπει να μεσολαβήσουν 30 λεπτά από την στιγμή της αρχικής προετοιμασίας μέχρι την κατάψυξη / το ψήσιμο.

Στην περίπτωση της βραστής μεθόδου, η κρέμα αφού κρυώσει, χτυπιέται στο μίξερ για να «στρώσει» και ακολούθως μπορεί να αφρατευτεί με όλους τους συνήθεις τρόπους.

Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κρέμα γάλακτος ή φυτική (μέχρι 2 κιλά, κατά βούληση), έτσι ώστε στο τέλος της ανάμιξης να προκύψει αφρατεμένη πολύ πλούσια κρέμα. Η ζωική πρέπει να προστίθεται τελευταία.

Εάν θελήσετε μπορείτε να αντικαταστήσετε 1 μέρος νερού με 2 κρέμα γάλακτος ή φυτική. Δηλαδή αφαιρώντας μισό κιλό νερό, μπορείτε να προσθέσετε 1 κιλό κρέμας γάλακτος (αχτύπητης) στο μίξερ.

Κρύα Κρέμα Πατισερί

Προϊόντα

Minuta Cream

Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, για πατισερί.