Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Granolla Καραμέλα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Seedmix 250 g για τη granola
Florentiner Mix 50 g για τη granola
Φουντούκι σπασμένο 100 g για τη granola
Vegan Cream Patisserie 400 g για την κρέμα
Vegan Rosette 500 g για την κρέμα
Νερό 1000 g για την κρέμα
Pasta Bitter Caramel 80-100 g για την κρέμα
Masca Βερίκοκο extra

Εκτέλεση

Για τη granola, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα ρίχνετε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικο χαρτί.

Ψήνετε στους 170°C για περίπου 10’.

Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette μεχρι να σφίξει. Έπειτα χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύ τητα με το σύρμα.

Προσθέτετε την Pasta Bitter Caramel και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθεί. Αφρατεύετε με τη Vegan Rosette.

Granolla Καραμέλα

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.