Ζαχαροπλαστική
Βάσεις για Swiss Rolls

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Genoise 2.000 gr
Αυγά 1.500 gr
Νερό 250 gr
Γλυκόζη 200 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και αμέσως μετά στην δυνατή ταχύτητα για περίπου 6 λεπτά (πολύστροφο μίξερ) έως 10 λεπτά (αργόστροφο μίξερ). Στο τέλος του «χτυπήματος» η ζύμη είναι αφράτη και ομοιογενής.

    Στρώστε τη ζύμη πάνω σε χαρτί ή αντικολλητική επιφάνεια.

    Φουρνίστε στους 200 ºC για περίπου 5-8 λεπτά.

Πληροφορίες Προϊόντος

Ο χρόνος «χτυπήματος» της ζύμης στο μίξερ δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 10 λεπτά.

Για την παρασκευή πολύχρωμων διακοσμητικών βάσεων, μπορείτε άφοβα να δημιουργήσετε ποικιλία παραλλαγών προσθέτοντας το επιθυμητό χρώμα ή γεύση.

Βάσεις για Swiss Rolls

Products in this recipe

Genoise

Μίγμα για παντεσπάνι με υψηλή απόδοση. Διατίθεται σε λευκό, κακάο και σοκολάτα.