Συνταγές

Mousse

Μόνο με προσθήκη νερού! Σε γεύση βανίλια, σοκολάτα, φράουλα και μπανάνα.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mousse 1.000 g
Κρύο νερό 2.000 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε τα υγρά (κρύο νερό ή κρύο γάλα) στον κάδο του μίξερ και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά την ανάλογη ποσότητα Mousse της επιλογής σας (βανίλια, σοκολάτα, φράουλα ή μπανάνα). Χρησιμοποιώντας το σύρμα χτυπήστε στη δυνατή ταχύτητα για 3 έως 4 λεπτά ώσπου να διογκωθεί και να σταθεροποιηθεί η mousse.

    Η mousse είναι έτοιμη για άμεση αξιοποίηση.

    Αφού ολοκληρώσετε τις δημιουργίες σας, τοποθετήστε τα προϊόντα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα για να δέσει καλά η κρέμα.

Περισσότερες Πληροφορίες

Αντί για κρύο νερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύο γάλα μακράς διάρκειας.

Για να μικρότερη ή μεγαλύτερη διόγκωση μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε το νερό ανάλογα (μέχρι ½ kg)