Mousse
Mousse
Μόνο με προσθήκη νερού! Σε γεύση βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και μπισκότο.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Mousse | 1.000 g |
Κρύο νερό | 2.000 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα υγρά (κρύο νερό ή κρύο γάλα) στον κάδο του μίξερ και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά την ανάλογη ποσότητα Mousse της επιλογής σας (βανίλια, σοκολάτα, φράουλα ή μπανάνα). Χρησιμοποιώντας το σύρμα χτυπήστε στη δυνατή ταχύτητα για 3 έως 4 λεπτά ώσπου να διογκωθεί και να σταθεροποιηθεί η mousse.
Η mousse είναι έτοιμη για άμεση αξιοποίηση.
Αφού ολοκληρώσετε τις δημιουργίες σας, τοποθετήστε τα προϊόντα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα για να δέσει καλά η κρέμα.
Πληροφορίες Προϊόντος
Αντί για κρύο νερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύο γάλα μακράς διάρκειας.
Για να μικρότερη ή μεγαλύτερη διόγκωση μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε το νερό ανάλογα (μέχρι ½ kg)
Προϊόντα
Mousse
Μίγμα για την παρασκευή στιγμιαίας μους μόνο με προσθήκη νερού.